Heeft u de drie uitdagingen van gegevensbeveiliging onder de knie?

Wanneer het niet lukt deze uitdagingen aan te pakken, heeft dat meetbare financiële impact: de geschatte kosten van downtime van een applicatie met hoge prioriteit bedragen $ 67.651 per uur.*

ONTDEK HOE U DE DRIE UITDAGINGEN VAN GEGEVENSBEVEILIGING ONDER DE KNIE KRIJGT
 • Mogelijkheden (Capabilities)

  39%

  van de IT-professionals bij kleine bedrijven zegt dat de betrouwbaarheid van back-ups moet worden verbeterd

 • Kosten
  (Cost)

  38%

  zegt dat de kosten van software of hardware moeten worden verlaagd

 • Complexiteit (Complexity)

  33%

  zegt dat het rendement op hun IT-investering moet worden verbeterd

 

* Bron: 5 redenen om uw back-ups anders aan te pakken, Veeam Software

Aanpak van de drie uitdagingen van gegevensbeveiliging

De drie uitdagingen van gegevensbeveiliging – mogelijkheden, kosten en complexiteit – kunnen op u als IT-professional bij een klein bedrijf snel overweldigend overkomen.

U probeert altijd meer te doen met minder en uw klanten verwachten dat gegevens 24.7.365 toegankelijk zijn.

Met Veeam beschikt u over functies voor back-up en herstel die gewoon werken, zodat u aan verwachtingen van klanten kunt voldoen en kunt focussen op de groei van uw bedrijf.

 • Profiteer van krachtige en betrouwbare oplossingen voor back-up en herstel om het risico op gegevensverlies en downtime te elimineren.
 • Zorg voor minder complexiteit door installatie en beheer van een gebruiksvriendelijke oplossing waarvoor geen speciale vaardigheden, grote aantallen resources of technische training zijn vereist.
 • Beheers de kosten met een betaalbare back-upoplossing die met u en uw bedrijf meegroeit.
MEER WETEN? DOWNLOAD NU 5 REDENEN OM UW BACK-UPS ANDERS AAN TE PAKKEN
 

Veeam Backup Essentials

Powered by Veeam Backup & Replication en Veeam ONE

Veeam® Backup Essentials™ biedt krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare functies voor back-up, herstel, monitoring en rapportage voor maximaal 50 virtuele, fysieke en cloud-based workloads. Dit is inclusief back-up voor VMware vSphere, Microsoft Hyper V, Nutanix AHV, Windows- en Linux-servers, NAS, AWS, Azure, Google Cloud Platform en meer.

Bovendien is er voor Veeam Backup Essentials een eenvoudig te beheren licentiemodel beschikbaar: de Veeam Universal License (VUL). VUL is een overdraagbare licentie per workload voor de bescherming van alle workloads op één platform, zowel on-premises als in de cloud.

PRODUCTOVERZICHT
 

Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication biedt krachtige, betrouwbare mogelijkheden voor gegevensbeveiliging voor cloud-based, virtuele en fysieke workloads.

Veeam ONE

Veeam ONE biedt monitoring en rapportage voor cloud-based, virtuele en fysieke workloads om mogelijke problemen te voorkomen.

 

Weet u zeker dat u controle heeft over uw Microsoft 365-gegevens?

Microsoft 365 biedt een groot aantal krachtige services, maar een uitgebreide back-up van uw gegevens hoort daar niet bij.

Als back-up van Microsoft 365 in uw arsenaal ontbreekt, kunnen de gevolgen desastreus zijn:

 • Een onopzettelijke verwijdering van een gebruiker wordt in het hele netwerk gerepliceerd.
 • Externe risico's, zoals malware, virussen en ransomware, kunnen de reputatie van uw bedrijf op het spel zetten en interne gegevens en klantgegevens beschadigen.
 • Wettelijke en compliancevereisten: als u niet in staat bent om snel e-mails, bestanden en andere kwijtgeraakte gegevens terug te vinden, staan uw actielijstjes boordevol zware boetes, strafrechtelijke vervolging en juridische geschillen.

Met Veeam® Backup for Microsoft 365 kunt u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Microsoft 365-gegevens elimineren, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd zijn.

7 BELANGRIJKE REDENEN VOOR HET MAKEN VAN BACK-UPS VAN MICROSOFT 365


PRODUCTOVERZICHT
 

Integreer BaaS & DRaaS in uw gegevensbeveiligingsstrategie

Als u de 3 uitdagingen van back-up wilt aanpakken – gebrek aan mogelijkheden, complexiteit en kosten – heeft u een gegevensbeveiligingsoplossing nodig die eenvoudig, flexibel en betrouwbaar is. Verder moet u met de oplossing downtime kunnen voorkomen zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging. Veel kleine bedrijven ontbreekt het aan een eenvoudige, betaalbare methode, vooral omdat meer medewerkers dan ooit op afstand werken.

SPOJE.NET kan u uit de brand helpen. Met Veeam-powered BaasS (Backup as a Service) en DRaaS (Disaster Recovery as a Service) profiteert u van alle voordelen van onze krachtige gegevensbeveiligingsoplossingen voor datacenters, endpoints en de cloud, in combinatie met grondige kennis van de branche en een specifieke focus op uw SLA's.

NEEM CONTACT MET ONS OP
 
x
*Naam
*Bedrijf
*Zakelijk e-mailadres
*Telefoonnummer
Opmerking
 
Ik heb het onderstaande privacybeleid gelezen en geaccepteerd.

*Verplichte velden
Klik hier om het privacybeleid van SPOJE.NET te bekijken.